Lenovo випускає «прощальний» смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo випускає «прощальний» смартфон

Фондовий ринок
9001
Lenovo більше не буде випускати смартфони під власним брендом, замінивши його логотипом Moto. Таким чином, модель LenovoP2, яка буде представлена компанією в Китаї 8 листопада 2016 р. разом з MotoM, стане останнім смартфоном Lenovo. Інформація про це з’явилася на ресурсі Gizmochina.
На рішення компанії, мабуть, вплинув успіх моделей Moto G4 і Moto Z, представлених у травні і червні 2016 р. відповідно. Після їх виходу на ринок продажі смартфонів Lenovo зросли на 40%, за твердженням компанії.
Lenovo повідомляє, що в даний момент продано вже 1 млн апаратів серії Moto Z. За 12 місяців з моменту релізу компанія планує продати 3 млн смартфонів цієї серії. Причиною популярності Moto Z стали змінні кришки-модулі Moto Mods, які дозволяють приєднати до смартфону камеру, динамік, проектор або додатковий акумулятор.
Всього за другий фінансовий квартал, що закінчився 30 вересня 2016 р., Lenovo відвантажила близько 14 млн телефонів. Виручка мобільного підрозділу склала $2 млрд, що на 12% менше, ніж торік, зате на 20% більше, ніж у першому кварталі.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас