Philips і Xiaomi об'єдналися в розробці «розумних» ламп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips і Xiaomi об'єдналися в розробці «розумних» ламп

Технології&Авто
2121
Компанії Philips і Xiaomi об’єдналися в розробці «розумного» освітлення. Партнери планують спільно створювати як обладнання, так і програмне забезпечення, повідомляє видання CNET з посиланням на спільну заяву голландської і китайської компаній.
Philips і Xiaomi мають намір розробляти освітлювальні пристрої, що підключаються до платформи бездротового «розумного» будинку Xiaomi і керовані за допомогою смартфонів і планшетів на базі iOS і Android. Спільні гаджети будуть продаватися через роздрібну мережу Xiaomi. Фінансові умови партнерства не розкриваються.
«У найближчі місяці клієнти Xiaomi, які використовують екосистему “розумного” будинку, зможуть вибирати з широкого сімейства відмінних мережевих світлодіодних світильників, які бездоганно працюють на платформі Xiaomi», — повідомив глава китайського підрозділу Philips Lighting Джон Ван (John Wang).
Хоча Philips і Xiaomi оголосили про співпрацю тільки зараз, компанії показали спільний продукт вже на початку вересня. Мова йде про настільну LED-лампу Philips Eyecare (див. фото), здатну обертатися в будь-який бік і приймати різні положення. Пристрій містить функцію автоматичного регулювання яскравості і модуль Wi-Fi, який використовується для керування лампою за допомогою смартфона.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас