Насірова звинуватили в тиску на БРСМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насірова звинуватили в тиску на БРСМ

Фондовий ринок
439
Представники низки юридичних компаній звернулися до глави Державної фіскальної служби Романа Насірова з вимогою зупинити перевірки мережі АЗС «БРСМ-Нафта».
Юристи переконані, що перевірки є незаконними, проводяться в інтересах рейдерів і засновані на замовних судових рішеннях. Крім цього, вони шкодять інвестиційному клімату в Україні і несуть загрозу для всього бізнесу в країні.
«Нинішня перевірка ДФС мережі АЗС «БРСМ-Нафта» є поза правовим полем і можливо є типовим етапом в класичній рейдерській схемі, яка розгортається під контролем глави ДФС Романа Насірова, і в якій був задіяний суддя Шевченківського суду. Це спроба паралізувати роботу компанії і відібрати у неї майно.
Для багатьох юристів і правозахисників дії Насірова стали шоком, оскільки він створив небезпечний прецедент для всього бізнесу в Україні, коли руками фіскальної служби майно приватної компанії відбирають спочатку в держвласність, а потім планують передати своїм кишеньковим компаніям – причому без будь-яких юридичних та законних на те підстав.
Насіров повинен негайно зупинити тиск на компанію і розблокувати роботу АЗС, інакше дана схема легалізує нову форму недружніх поглинань – рейдерства за допомогою органів державної влади», – заявив партнер адвокатської фірми GORO legal Дмитро Овсій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас