iPhone 7 різко подешевшав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 7 різко подешевшав

Особисті фінанси
7300
Офіційні продажі iPhone 7 і iPhone 7 Plus в Україні почалися 23 вересня, проте придбати новинки в роздрібних магазинах стало можливо тільки в жовтні.
Перша партія айфонів була розкуплена за лічені години. Вартість мінімальної модифікації iPhone 7 з 32 Гб вбудованої пам’яті становить $850 за будь-яку з п’яти кольорів. За смартфон, нехай і самий потужний у світі, це досить велика сума.
“Хоча попит на iPhone 7 і iPhone 7 Plus все ще досить високий, вартість цих новинок на українському ринку різко впала. Тепер, придбати мінімальну модифікацію iPhone 7 можна всього за $700, тобто рівно на $150 менше, ніж місяцем раніше”, – повідомляє сайт Мобілус.
При цьому, за такою ціною флагман продають більше десятка магазинів з хорошими відгуками і репутацією, тому в такій низькій вартості немає ніякого підступу.
З кожним місяцем ціна на айфони-флагмани буде тільки знижуватися, але настільки істотне падіння вартості властиво лише в перші два місяці, після чого цінник буде падати істотно повільніше – на 10-15 доларів на місяць.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас