Харківська УПЕК створює спільне підприємство з індусами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківська УПЕК створює спільне підприємство з індусами

Фондовий ринок
827
Харківська індустріальна група УПЕК підписала меморандум про співпрацю з найбільшою приватною вагонобудівною компанією в Індії – «Юпітер», – повідомляє прес-служба УПЕК. Документ був підписаний під час міжнародної залізничної виставки InnoTrans 2016 в Берліні.
В рамках даного партнерства передбачається створення спільного українсько-індійського виробництва підшипникових вузлів і поглинального апарату ПМКП-110 для рухомого складу (високоефективний амортизатор удару підвищеної енергоємності класу Т1, призначений для захисту універсальних вантажних вагонів широкого призначення від поздовжніх навантажень).
«Перед нами відкриваються великі можливості просування нашої продукції для залізничного транспорту на індійський ринок. Крім того, організація спільного виробництва на території Індії передбачає оснащення підприємства новим обладнанням, верстатами. Цілком ймовірно, що це буде продукція Харківського верстатобудівного заводу (Харверст), який має великий досвід у виробництві спеціалізованих верстатів для машинобудівних підприємств», – зазначає директор з досліджень і нових розробок ІГ УПЕК, директор Об’єднаного інженерного центру Е.А.Сімсон.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас