Платинум Банк заперечує злиття, поглинання та передачу активів з іншими фінустановами за останній рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платинум Банк заперечує злиття, поглинання та передачу активів з іншими фінустановами за останній рік

Фондовий ринок
671
Платинум Банк (Київ) заперечує злиття, поглинання та передачу активів з іншими фінустановами за останні 12 місяців.
Про це йдеться в повідомленні банку.
“У зв’язку з новими публікаціями в ЗМІ прес-служба Platinum Bank вважає необхідним заявити, що за останній рік ніяких злиттів, поглинань чи передачі активів з іншими фінансовими установами не відбувалося”, – йдеться у ньому.
У повідомленні підкреслюється, що банк працює в штатному режимі в рамках затвердженої раніше бізнес-стратегії і повністю виконує свої зобов’язання перед клієнтами.
Нагадаємо, раніше бізнесмен Віктор Поліщук заявив, що напередодні введення в банк “Михайлівський” тимчасової адміністрації він продав його власнику Платинум Банку Борису Кауфману.
В офіційному повідомленні НБУ від 23 травня про визнання банку “Михайлівський” неплатоспроможним констатувалося, що станом на 23 травня 100% акцій банку належить ТОВ “Екосіпан”, 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% – Ігорю Дорошенку і 3% – Віктору Єрасову.
23 травня на сайті банку “Михайлівський” було оприлюднено заяву, що 19 травня відбулися зміни в структурі власності ТОВ “Екосіпан”, якому належить 100% акцій банку.
Власник істотної участі Віктор Поліщук продав належну йому частку у статутному капіталі ТОВ “Екосіпан” в розмірі 92,5% на користь групи інвесторів – фізичних осіб.
Внаслідок такого придбання жоден з інвесторів не отримав істотної участі в банку “Михайлівський”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас