Експлуатаційний термін в Києві відпрацювали 60% тепломереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експлуатаційний термін в Києві відпрацювали 60% тепломереж

Енергетика
202
Експлуатаційний термін в Києві відпрацювали 60% тепломереж, через що в 0,2% будинків досі не вдалося включити опалення, заявляє мер української столиці Віталій Кличко.
“60% столичних тепломереж вже відпрацювали свій термін експлуатації. У зв’язку з цим в деяких будинках столиці поки що немає тепла через аварійні ситуації. Однак комунальники намагаються якомога швидше усувати проблеми на аварійних ділянках, щоб в квартирах киян було тепло… Зараз опалення є в 99,8% столичних будинках”, – цитує Кличка його прес-служба в середу.
Мер Києва також повідомив, що в нинішньому році процес перекладання нових труб був зірваний через блокування рахунків енергокомпаній.
“Незважаючи на надскладний підготовчий сезон, ми зробили все, щоб кияни взимку були з теплом. Ми також зробили все, щоб не зірвати програму встановлення лічильників тепла в будинках киян”, – додав В.Кличко.
Як повідомлялося, установи соціальної сфери (лікарні, поліклініки, школи і дитсадки) почали підключати до теплопостачання в Києві з 10 жовтня, а з 12 жовтня розпочався процес підключення до теплопостачання житлових будинків у столиці. Станом на 31 жовтня через пошкодження і планові ремонтіитепломереж у столиці без опалення та гарячого водопостачання залишаються 166 споживачів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас