Google хоче очистити Google Play від накруток в додатках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google хоче очистити Google Play від накруток в додатках

Фондовий ринок
614
Зараз в Google Play можна помітити одну неприємну тенденцію: в рейтингах найпопулярніших програм та ігор знаходиться дуже багато додатків, які незаслужено перебувають в топі, а в коментарях до них часто немає реальних відгуків – тільки безліч високих оцінок. Google нарешті вирішила боротися з цією проблемою. В офіційному блозі для розробників Android-додатків з’явилося повідомлення від представників пошукового гіганта, в якому говориться, що компанія має намір очистити Google Play від накруток оцінок і числа установок.
За допомогою нової системи Google перевірятиме всі додатки на використання незаконних засобів по накрутці рейтингу і числа установок. Якщо ж компанія знайде такий додаток, воно буде видалено з результатів пошуку. Таким чином, користувачі будуть знаходити програми тільки з реальними відгуками інших людей і числом установок, що дозволить скласти правильне враження про програму або грі перед її завантаженням.
Google також просить самих розробників бути обережними, якщо вони вдаються до послуг сторонніх рекламних агентств, які просувають програми. Вони повинні переконатися, що ці фірми дотримуються всіх правил Google Play.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас