НОВЕ ЖИТТЯ РАЙОНУ: відкриття ЖК комфорт-класу «Святобор» в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НОВЕ ЖИТТЯ РАЙОНУ: відкриття ЖК комфорт-класу «Святобор» в столиці

Нерухомість
1213
29 жовтня відбулося урочисте відкриття нового житлового комплексу «Святобор» в Святошинському районі Києва. Сучасні квартири з великим вибором планувальних рішень, вдале місце розташування, екологічність і розвинена інфраструктура цього комплексу комфорт-класу – все це змогли оцінити вже на відкритті майбутні мешканці ЖК «Святобор». Отримавши високу оцінку експертів ринку нерухомості, комплекс став переможцем конкурсу «ЖИТЛО 2016» і володарем премії «Краща новобудова України комфорт-класу», а також привабливим новим інфраструктурним об’єктом столиці.
Директор компанії “Інвест-Будресурс”, Хабін Роман Ринатович: «У нашому житловому комплексі ми втілили актуальні світові тенденції комфортного і якісного житла. Для зручності, затишку і безпеки майбутніх мешканців використані кращі архітектурні рішення. Окремо хочу відзначити, що багато зусиль було докладено для максимального озеленення та благоустрою як території комплексу, так і самого мікрорайону. Ви можете бачити, що простір навколо будинку – це зразок краси і функціональності європейського рівня».
Так само керівник компанії-забудовника зазначив, що найважливішим соціальним завданням ЖК «Святобор» є підтримка і розвиток добросусідських відносин з усіма жителями району. Компанія-забудовник вже подбала про благоустрій прилеглих дворів та територій, відремонтувавши не один спортивний майданчик поблизу ЖК.
У зв’язку з продовженням військового конфлікту на сході країни й актуальності теми житла для військових, неможливо не згадати той факт, що саме в ЖК «Святобор» будуть виділені квартири для захисників України. Частина з них, разом з ключами, вже на святковому відкритті була передана представнику Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ).
«Наші бійці з гідністю щодня виконують місію по збереженню порядку і миру в країні, вони заслуговують безумовної поваги і реальної підтримки. У свою чергу ми намагаємося забезпечити для них надійний тил, будуючи та передаючи якісне житло», – прокоментував Роман Хабін.
Офіційне відкриття ЖК символічно ознаменувалося перерізанням червоної стрічки і посадкою нових дерев за участі перших осіб компанії-забудовника, а також почесних представників районної адміністрації і ГУР МОУ. Для всіх присутніх були організовані сезонні активності на свіжому повітрі, фотостенд і святкові частування. А маленьких гостей свята розважала команда професійних аніматорів.
У цей день гості ЖК «Святобор» мали можливість чудово провести вихідний й на власні очі побачити та оцінити благоустрій території і 100% готовність житлового будинку на вул. Львівській, 15.
Довідка про житловий комплекс
ЖК «Святобор» розташований в 10 хвилинах пішки від метро. Комплекс із закритою територією, який знаходиться під цілодобовою охороною. На території ЖК є вся необхідна інфраструктура для відпочинку з сім’єю. У комплексі передбачений великий вибір зручних планувальних квартирних рішень: від 29 квадратних метрів і більше.Всім жителям нового ЖК гарантоване комфортне проживання в якісному будинку європейського рівня.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас