НКЦПФР тимчасово зупинила внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів 11 емітентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР тимчасово зупинила внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів 11 емітентів

Фондовий ринок
260
НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на засіданні, що відбулось 1 листопада 2016 року, прийняла рішення тимчасово зупинити внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів 11 емітентів до усунення ними порушень.
Про це порталу Finance.UA розповіли у прес-службі НКЦПФР.
Зокрема, такий запобіжний захід було застосовано до: ПрАТ «КОМПАНІЯ АСТРА ЛАЙН», ПрАТ «БУДІНВЕСТ 4», ПрАТ «ЛФС СЕРВІСЕС», ПрАТ «МТІ», ПрАТ «НК «ОЙЛ СІТІ», ПрАТ «ОСТ – ІНВЕСТ», ПрАТ «ПРАЙМБУДІНВЕСТГРУП», ПрАТ «ВО «ПРОМТЕХМОНТАЖ», ПрАТ «УКРПОСТАЧПРОМ», ПрАТ «УКРФАРМ-ІНВЕСТ», ПрАТ «ФІНАНСГРУП-ЕКНЕ».
Всі зазначені компанії невірно – з порушенням стандартів МСБО – оцінювали та відображали у своїй фінансовій звітності нематеріальні активи, що свідчить про розкриття недостовірних даних.
Раніше, 26 травня 2016 року, з аналогічного приводу Комісія застосувала зазначений запобіжний захід до трьох емітентів – ПАТ «КОД ІНВЕСТ», ПАТ «АВК-ФІНАНС» і ПАТ «Силові електронні прилади управління».
Нагадаємо, за розміщення недостовірної інформації у Загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів та подання недостовірної інформації до Комісії, юридична особа несе відповідальність відповідно до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в України».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас