Суд заарештував майно і гроші Бахматюка на 1,2 мільярда грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував майно і гроші Бахматюка на 1,2 мільярда грн

Фондовий ринок
1034
Зокрема, був заарештований будинок, розташований в смт. Козин Обухівського району Київської області загальною площею одна тисяча сорок дев’ять кв. метрів.
Виконавча служба Міністерства юстиції України 28 жовтня 2016 року відкрила виконавче провадження за рішенням суду про накладення арешту на рухоме і нерухоме майно власника одного з найбільших аграрних виробників України «Укрлендфармінг», а також власника двох неплатоспроможних банків Олега Бахматюка, а також на його грошові кошти, розміщені на поточних рахунках банків “Фінансова ініціатива” і “VAB Банк”, повідомила прес-служба Національного банку України.
Згідно з повідомленням, йдеться про суму в розмірі 1,2 млрд грн за кредитною угодою «VAB Банку», в якому Олег Бахматюк виступив фінансовим поручителем. В рамках зазначеного виконавчого провадження 28 жовтня також був заарештований будинок, що належить Бахматюку, розташований в смт. Козин Обухівського району Київської області загальною площею одна тисяча сорок дев’ять кв. метрів.
Як повідомлялося, за розрахунками НБУ, сума заборгованості Олега Бахматюка перед державою, українським бізнесом і українцями, які були кредиторами його банків, становить 37,9 млрд грн. Національний банк України 23 червня 2015 року прийняв рішення про віднесення до категорії неплатоспроможних банку «Фінансова ініціатива».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас