В Укрдержрезерві проводять обшуки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укрдержрезерві проводять обшуки

Кримінал
353
Слідчі прокуратури та СБУ о 8-30 заблокували входи і виходи з Укрдержрезерву.
Про це кореспонденту Finance.UA заявила начальник відділу фінансово-економічного аналізу Мирослава Белінська.
За інформацією з офісу Державного агентства резерву України (Укрдержрезерву), підприємство заблоковано на вхід і вихід, в кабінеті і вдома керівника Укрдержрезерву Вадима Мосійчука проводяться обшуки.
В офісі також проводяться обшуки, вилучаються документи і комп’ютери. Слідчі дії можуть проводитися під приводом перевірки законності тендерних закупівель палива.
За словами Вадима Мосійчука, в лютому цього року тендер був проведений законно і прозоро, що не влаштувало деяких постачальників палива. На Укрдержрезерв чинився сильний тиск, але результати тендера не скасували.
Цікаво, що прихід слідчих до Укрдержрезерву збігся з прес-конференцією, на якій представники компанії планували підбити підсумки реформування, виведення підприємства на прибутковий рівень. Мирослава Белінська зазначає, що 2014 – 2015 роки для Укрдержрезерву були збитковими, а в 2016 році підприємство вийшло на прибутковий рівень.
За словами Генерального директора ДП «Комбінат Прогрес» Сергія Рубана, зараз перед усіма керівниками стоїть завдання виходу на прибутковий рівень і підвищення ефективності роботи. Річний план надходжень до спецфонду держбюджету в 15 млн грн ДП «Комбінат Прогрес» вже виконано, в бюджет уже надійшло понад 18 млн грн. Це дало можливість відмовитися від державної підтримки.
Наразі слідчі дії в Укрдержрезерву тривають.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас