Сім нардепів не подали свої е-декларації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сім нардепів не подали свої е-декларації

Казна та Політика
931
Сім народних депутатів не відзвітували про своє майно, свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
За даними сайту НАЗК, станом на сьогоднішній ранок були відсутні декларації депутатів В’ячеслава Богуслаєва, Анатолія Гіршфельда, Ігоря Шкірі, Юрія Шухевича, Марії Матіос, Олександра Онищенка та Сергія Клюєва. З чим пов’язана причина неподання фінансової звітності за минулий рік, нардепи поки не коментують.
Як відомо, відповідно до вимог закону, декларації за 2015 рік зобов’язані були подати службові особи, які на день початку подачі декларацій (1 вересня) займали відповідальне і особливо відповідальне становище. 30 жовтня було останнім днем для подачі електронної декларації про доходи.
Відповідно до закону, навмисне неподання декларації карається штрафом від 2500 до 3 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або позбавленням волі на строк до 2 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас