«Інтерпайп» модернізувала залізничне виробництво на $16,2 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Інтерпайп» модернізувала залізничне виробництво на $16,2 млн

Фондовий ринок
269
Крім України, компанія зорієнтована на потреби Європи і Америки.
Компанія «Інтерпайп» інвестувала $16,2 млн в нову ділянку з виробництва залізничної продукції, – йдеться в повідомленні компанії.
Нове виробництво розташоване на території заводу «Інтерпайп НТЗ» в Дніпрі. Запуск обладнання забезпечує створення 335 нових робочих місць.
Головні цілі інвестпрограми – збільшення потужностей з повнопрофільної механічної обробки залізничних коліс, освоєння більш складних продуктів, самостійна збірка колісних пар. «Запуск нового виробництва дозволить компанії наростити обсяги експорту і увійти в нові сегменти ринку – коліс для швидкісного руху і колісних пар для вантажного транспорту», – йдеться в повідомленні прес-служби.
Причиною такого рішення стала переорієнтація збуту такої продукції на зовнішні ринки. «Ще кілька років тому ринок України займав ключове місце в структурі продажів залізничної продукції «Інтерпайп». Однак внаслідок фактичної зупинки вагонобудівників і мінімального споживання коліс «Укрзалізницею» продажі в Україні скоротилися з 131 тис. тонн в 2011 р до 14 тис. тонн в 2015 р.»- заявив Денис Морозов, директор з економіки та фінансів «Інтерпайп».
Основний ринок для нових коліс, осей і колісних пар – Європа і Америка. Однак в компанії вважають, що і на внутрішньому ринку вони будуть теж затребувані. Зокрема, на новій ділянці можна буде виробляє колеса для швидкісних поїздів «Інтерсіті» і важконавантаженого вантажного транспорту.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас