За майже 20 років державної служби ми не встигли розбагатіти - М.Саакашвілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За майже 20 років державної служби ми не встигли розбагатіти - М.Саакашвілі

Казна та Політика
1241
За майже 20 років державної служби сім’я нинішнього голови Одеської ОДА не розбагатіла, проте бюджет Грузії за час президентства Міхеїла Саакашвілі зріс в 11 разів, пенсія – в 12 разів, а економіка більш ніж в 3 рази.
Про це повідомив сам губернатор Одеси на своїй сторінці в Facebook.
“Маємо те, що маємо, за майже 20 років державної служби ми так і не встигли розбагатіти, проте бюджет Грузії за час мого президентства зріс в 11 разів, пенсія – в 12 разів, а економіка більш ніж в 3 рази. Я вважаю, що це прямо пропорційно тому, що ні я, ні майже ніхто з наших колишніх чиновників, за дуже рідкісним винятком, не стали багатіями”, – написав він.
Губернатор зазначив, що в останній момент поспіхом заповнив декларацію.
М.Саакашвілі додав, що хотів внести маленьку квартиру, яку подарував його дружині батько, в їхньому рідному місті на півдні Голландії, на заміну подарованій ним же 16 років тому квартирі в Тбілісі, на яку проросійський уряд олігарха Іванішвілі наклав арешт, але юристи сказали, що все придбане в поточному році потрібно вносити в декларацію тільки в наступному.
Також глава Одеської ОДА зазначив, що ніякі мільйони і мільярди не можуть зрівнятися з приголомшливим задоволенням від створення нової успішної держави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас