Гройсман назвав пріоритетом модернізацію і розвиток доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман назвав пріоритетом модернізацію і розвиток доріг

Казна та Політика
502
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства з професійним святом.
Текст привітання розміщено на Урядовому порталі.
«Шановні працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства! Вітаю з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника!» – написав Гройсман.
Він зазначив, що одним з пріоритетів політики уряду є ремонт, модернізація і будівництво високоякісних автомобільних доріг, які сприятимуть розвитку не тільки країни та її регіонів, а й стрімкій інтеграції в актуальні економічні процеси світу.
На його думку, запровадження структурних реформ, всебічний розвиток місцевих громад та самоврядування, вихід на модель сталого економічного зростання сьогодні немислимі без запровадження ефективної та сучасної моделі автотранспортної галузі. «Це сприятиме поліпшенню якості пасажирських і вантажних перевезень, транзитних послуг країни, запобіганню небезпекам на автомобільних дорогах і підвищить захист навколишнього середовища в Україні», – йдеться у привітанні Прем’єра.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас