Яка країна обжене США у сфері електронної комерції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яка країна обжене США у сфері електронної комерції

Фінтех і Картки
775
Індія обжене США і стане другим за розміром ринком електронної комерції в світі протягом наступних 20 років, в основному завдяки молодому середньому класу, який стрімко розвивається. Такі результати показало дослідження Worldplay.
Нині на Індію припадає лише 1% світових витрат на e-commerce. Однак протягом наступних чотирьох років онлайн роздрібний ринок країни зросте на 28% і до 2020 року буде оцінюватися в 63,7 млрд доларів.
А до 2034 роцку онлайн-шопери в Індії будуть витрачати близько 2,039 млрд доларів, що зробить цю країну другим за величиною ринком електронної комерції, після Китаю.
E-commerce в Індії буде стимулювати технологічний розвиток, зростаючі доходи населення і сприятливі демографічні показники. До 2020 року близько 730 млн жителів країни будуть користуватися Інтернетом, що на 250 млн більше, ніж сьогодні.
Раніше повідомлялося про те, що більше половини e-commerce сайтів порушують права споживачів. Європейська Комісія провела перевірку 697 сайтів електронної комерції в країнах Європейського Союзу і виявила, що 63% з них порушують права споживачів. Зокрема, вони не надають чіткої інформації про право припинити транзакцію, чітко не демонструють ціни і умови контракту. 18% сайтів не надають чітких характеристик товарів і послуг.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас