Domino's Pizza тепер доставляє по всьому Києву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Domino's Pizza тепер доставляє по всьому Києву

Фондовий ринок
1632
Мережа Domino’s Pizza в Києві поповнилася 23-м закладом, який відкрився за адресою Борщагівська, 212. Відкриття 23-ї піцерії – це важлива подія для компанії, тепер Domino ‘s обслуговує всю столицю і доставляє в кожен куточок Києва. Безумовно, в Києві ще будуть з’являтися нові заклади Domino’s, адже кількість замовлень постійно зростає, як і попит на доставку піци. Наступним кроком компанії будуть відкриття піцерій в інших великих містах України, перш за все Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі.
За словами генерального директора Domino’s Pizza в Україні Андрія Романенка, в найближчі 5 років планується відкрити п’ятдесят закладів в Україні. Вже сьогодні проводяться переговори з потенційними партнерами в регіонах для відкриття піцерій за франчайзингом. Американська мережа виходом в українські регіони відкриває великі перспективи для локальних підприємців, а також дає можливість отримати безцінний досвід роботи міжнародної мережі. Передбачається створення понад 2 000 нових робочих місць по всій Україні. Пройти конкурс буде непросто, причому оцінювати партнерів будуть і представники американського офісу. Далі Франчайзі пройдуть чотиримісячне навчання, а головний офіс забезпечить їх необхідною підтримкою при відкритті бізнесу, запуску піцерії і подальшій роботі.
Domino's Pizza тепер доставляє по всьому Києву
«За 6 років роботи в Україні ми отримали достатній досвід і знання, які дозволяють нам дивитися з упевненістю в регіони. Повернення інвестицій для такого стабільного і довгострокового бізнесу ми оцінюємо позитивно. Термін окупності одного закладу в регіонах становить 3 роки. Ми вже отримали багато заявок від діючих Франчайзі Domino’s Pizza з інших країн (США, Велика Британія, Туреччина), які хочуть відкривати піцерії і в Україні. Ключовим фактором у виборі партнера є знання ринку, локацій і розуміння клієнтів, тому у нас в пріоритеті місцеві підприємці» – зазначив Андрій Романенко.
Domino's Pizza тепер доставляє по всьому Києву
Нові заклади в регіонах стануть повноцінною частиною найбільшої міжнародної мережі, а власники і керівники закладів отримають доступ до інновацій “Domino’s” і найкращих рішень у бізнесі. Дізнатися більш детальну інформацію про Domino’s Pizza і подати заявку на відкриття закладу в своєму регіоні можна на сайті для партнерів biz.dominos.ua.
Інформаційна довідка
Domino’s Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, яка налічує близько 14 тисяч закладів в 85 країнах світу із загальною кількістю співробітників понад 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року і на сьогоднішній день є лідером в Києві. За 6 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито 23 заклади мережі, продано понад 6 мільйонів піц та зроблено більш ніж 2,5 мільйона доставок. Ключовими перевагами мережі є високі міжнародні стандарти якості, затишні заклади і доставка їжі протягом 30 хвилин. У світі бренд є абсолютним лідером в доставці піци і посідає друге місце за кількістю піцерій.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас