Рибалка назвав вимогу НБУ його замінити нікчемною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рибалка назвав вимогу НБУ його замінити нікчемною

Казна та Політика
786
Депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка, голова комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка заявив, що вимога Національного банку його замінити на посаді є нікчемною.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
“Заява Національного банку щодо зміни керівника та складу профільного комітету парламенту нікчемна”, – написав депутат.
“Автори заяви показали повне нерозуміння ролі Верховної Ради в парламентсько-президентській республіці, її законодавчих і контрольних функцій, а також завдань профільного парламентського комітету”, – вважає Рибалка.
Він запевняє, що “за два роки Комітет з фінансової політики і банківської діяльності послідовно намагався налагодити конструктивну співпрацю з Національним банком”.
“Всі законопроекти, які проходили через наш комітет, розглядалися вчасно. А коли було необхідно, ми засідали і вночі. Розглядаючи сотні поправок в авральному порядку”, – пише нардеп.
Крім того, Рибалка вважає, що такою заявою Національний банк вийшов за межі своїх повноважень.
Раніше Нацбанк звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з відкритим листом з пропозицією замінити голову Комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергія Рибалку “в зв’язку з непрофесіоналізмом, політичною заангажованістю”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас