Як проблеми з акумуляторами Galaxy Note 7 впливають на акції Samsung - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як проблеми з акумуляторами Galaxy Note 7 впливають на акції Samsung - експерт

Фондовий ринок
406
Очевидно, що, з точки зору інтересів біржових брокерів, немає нічого кращого, ніж вигідні угоди, а ось різкі втрати позицій у раніше особливо успішних гравців ринку, на кшталт того, що зараз відбувається з компанією Samsung, можуть привабити лише нечисленних інвесторів, що діють всупереч тенденціям.
Як наполягає Пітер Гарнрі (Peter Garnry), глава департаменту зі стратегії акцій інвестиційного банку Saxo Bank, – не варто піддаватися подібним спокусам.
«Останнім часом навколо Samsung ведеться багато розмов. Цього літа Saxo Bank здійснював довгострокові вкладення в акції компанії, але відмовився від цього, як тільки виникла полеміка про перші проблеми з акумуляторами Galaxy Note 7. Моя нинішня думка щодо Samsung грунтується на тому, що бренд зазнав серйозного удару по репутації, а також існують питання до якості техніки, виробленої південнокорейським гігантом. Тепер інституційні інвестори будуть розглядати Samsung з надзвичайним побоюванням. Якщо дана ситуація вже сталася один раз, то вона може повторитися і в майбутньому, – відзначає Гарнрі. – Вважаю, що це не дуже вдалий момент для купівлі. Якщо ціна на акцію буде нижче ніж 650, то за цим відкривається величезний простір для падіння»
Водночас, говорить експерт, Apple і далі зможе виносити для себе вигоду з невдач конкурента. Фіаско зі смартфонами Galaxy Note 7 відсунуло на другий план гостру критику в бік Apple, що з’явилася після презентації 7 вересня її нового iPhone 7, який не надто вразив ринок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас