"Тріолан" можуть позбавити ліцензії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Тріолан" можуть позбавити ліцензії

Фондовий ринок
2212
Національна рада з питань ТБ і радіомовлення збирається анулювати ліцензію ТВ-провайдера у компанії “Тріолан”, йдеться в повідомленні регулятора.
Нацрада на засіданні 18 жовтня визнала систематичні порушення законодавства провайдерами програмної послуги “Юнікаст Інвест” (юрособа, на базі якої “Тріолан” працює в Києві) і прийняв рішення звернутися до суду щодо анулювання його ліцензій.
Нацрада на підставі скарг громадян здійснила дві перевірки ліцензіата та зафіксувала факти відсутності договорів з абонентами. Компанії було оголошено попередження. Регулятор зобов’язував її протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства. Регулятор також наклав штраф на компанію за невиконання приписів, який так і не був сплачений.
“З нашої точки зору, договори з абонентами можуть бути оформлені в електронному вигляді, а Нацрада думає, що договори можуть бути тільки паперовими. Також є неоднозначне трактування в тому, чи потрібна взагалі ліцензія, якщо ми ведемо діяльність оператора (укладаємо з телеканалами договори на ретрансляцію) і не продаємо абонентам послугу”, – підкреслює керівник одного з підрозділів групи “Тріолан” Вадим Сидоренко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас