Поліція розслідує законність передачі частини кредитного портфеля банку "Михайлівський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція розслідує законність передачі частини кредитного портфеля банку "Михайлівський"

Кредит&Депозит
842
Поліція розслідує законність передачі частини кредитного портфеля неплатоспроможного банку “Михайлівський” фінансовій компанії “Плеяда”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду гарантування вкладів.
Фондом гарантування в ході перевірки були виявлені додаткові ознаки нікчемності угоди факторингу, за якою кредитний портфель банку “Михайлівський” був незаконно переданий фінкопаніі “Плеяда”.
У зв’язку з цим тимчасовий адміністратор повторно направив повідомлення про нікчемність правочину на адресу фінансової компанії.
За фактом укладення нікчемної угоди здійснюється досудове слідство у кримінальному провадженні №42016100000000558, яке веде слідче управління ГУ Національної поліції в Києві.
З метою забезпечення цього кримінального провадження судом накладено арешт на кошти фінкомпанії “Плеяда” та фінансової компанії “Фагор”, що знаходяться на їхніх рахунках в різних банківських установах.
Фонд гарантування нагадує, що банк “Михайлівський” на сьогодні залишається єдиним дійсним кредитором за укладеними раніше договорами.
Як повідомлялося, 10 жовтня Шевченківський районний суд Києва відмовився заарештувати 2,295 млрд гривень фінансової компанії “Фагор”, фігуранта кримінального провадження банку “Михайлівський”, на рахунку в Платинум Банку (Київ).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас