Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 21 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 21 жовтня

744
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 21 жовтня:
  • Дельта Банк відновив права на іпотеку на 450 млн грн
  • 30% звернень щодо платіжних систем стосуються шахрайства, – НБУ
Держпідтримка у аграріїв буде, але не для всіх, – Данилюк
“Уряд визначив як один зі своїх пріоритетів підтримку аграрної галузі. Тобто говорити, що ми якось не так до них ставимося, неправильно. Зараз у нас були консультації з представниками аграрної галузі. Ми будемо шукати шляхи для додаткового фінансування агросектору – але не всього, а там, де це потрібно. Це тваринництво, садівництво тощо”
Розенко назвав приблизну вартість “осучаснення” пенсій
“Приблизна «вартість» осучаснення пенсійних виплат може становити від 8 до 10 млрд грн до кінця 2016 року. Це колосальна сума, яку нам потрібно знайти”
Кабмін повідомив, чи буде скасовувати спрощену систему оподаткування бізнесу
“У представленому урядом проекті Податкового кодексу спрощена система (оподаткування – ред.) залишається. Але уряд буде протидіяти великим компаніям, які “маскуються” під спрощенців з метою ухилитися від сплати податків”
Зарплати співробітників карного розшуку зростуть втричі – В.Гройсман
“Карний розшук з 1 листопада отримає потрійне підвищення своєї заробітної плати, а це значить, що ми будемо вимагати від карного розшуку більше ефективних дій з боротьби з кримінальною злочинністю”
Данилюк обіцяє істотно підвищити соцстандарти в 2017 році
“Уряд піднімає соціальні стандарти у 2017 році на 10%. Це додаткові 10% до того десятивідсоткового підвищення, яке відбудеться в грудні цього року. В цілому це істотне підвищення. Ми зробили все можливе, щоб реалізувати закони про держслужбу і судоустрій і залишили максимум ресурсів для підвищення заробітних плат вчителям і медикам”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас