Кабмін повідомив, скільки виділено на оборону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін повідомив, скільки виділено на оборону

Казна та Політика
267
Кабінет міністрів виділив 125 млн грн на створення і впровадження спеціальних технологій та матеріалів для виготовлення нової і модернізації продукції військового призначення.
Про це йдеться в постанові Кабміну.
«Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2016 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків в сумі 125 000 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків розвитку.
«Підтримка державних і регіональних інвестиційних проектів» та встановлення обсягу видатків розвитку за програмою 1201520 «Виконання державних цільових програм реформування і розвитку оборонно-промислового комплексу, розробка, освоєння і впровадження нових технологій, нарощування наявних виробничих потужностей для виготовлення продукції оборонного призначення», – йдеться у розпорядженні.
У повідомленні Кабінету міністрів також наголошується, що уряд перерозподілив видатки державного бюджету в сумі 125 млн грн, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2016 рік.
«Прийняття акта забезпечить в 2016 році створення і впровадження спеціальних технологій та матеріалів для виготовлення нової і модернізації існуючої продукції оборонного призначення, створення та придбання спеціального оснащення і обладнання», – підкреслили в Кабміні.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас