Уряд звільнив заступника Кубіва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд звільнив заступника Кубіва

Казна та Політика
539
Кабінет міністрів України звільнив заступника міністра економічного розвитку і торгівлі – керівника апарату Юлію Клименко.
Згідно з розпорядженням №761 від 19 жовтня (при цьому відзначено, що документ в редакції від 21 жовтня), Клименко звільнена за власним бажанням.
  
Як повідомлялося, в липні Клименко заявляла, що йде у відставку.
“Мій останній робочий день в міністерстві – 7 липня 2016 року. Я прийшла в уряд на запрошення міністра і відразу визначила для себе держслужбу як волонтерський проект на 12 місяців. Минуло 14. Мій час тут закінчився, буду повертатися в приватний сектор і громадську роботу” , – заявила Клименко.
Вона зазначила, що подала заяву про відставку відразу після того, як з міністерства пішов Абромавічус, але залишилася “завершити справи”, щоб не допустити “зупинки важливих реформ”.
Нагадаємо, Клименко була призначена заступником міністра економіки 8 квітня 2015.
У відомстві тоді ще Абромавічуса вона відповідала за дерегуляцію, розвиток малого і середнього бізнесу, а також реформу адмінпослуг.
Як відомо, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавічус заявив про своє звільнення з посади міністра економічного розвитку і торгівлі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас