Плати без комісій: КМДА презентувала сайт для оплати компослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Плати без комісій: КМДА презентувала сайт для оплати компослуг

Особисті фінанси
1398
У Київській міській державній адміністрації презентували оновлений сайт Центру комунального сервісу, за допомогою якого кияни зможуть сплачувати комунальні послуги онлайн та без комісії.
Без комісійних зборів житлово-комунальні послуги можна буде сплатити власникам “Карти киянина” та “Моя карта” від Ощадбанку. Також Центр комунальних послуг відкрив безкоштовні курси для людей, які не в змозі освоїти функції сайту самостійно.
“На сьогодні наш сервіс надає змогу сплачувати всі житлово-комунальні послуги, які надаються на території міста Києва. Кожен може сплатити комунальні послуги в будь-який час і в будь-якому місці з доступом до мережі інтернет. Крім того, за допомогою сервісу можна сплачувати штрафи за порушення правил дорожнього руху, адміністративні штрафи, є можливість сплачувати податки. Система підтримує всі картки які працюють у міжнародній системі Visa та MasterCard, а також без комісії”, – сказав представник Центру комунального сервісу Костянтин Лопатін.
У КМДА заявили, що впродовж трьох місяців у Києві відкриється 9 центрів комунальних послуг за принципом єдиного вікна, де жителі столиці зможуть отримати понад 40 видів послуг.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас