До відкритого звернення на підтримку НБУ долучилися ще три банки, - НАБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До відкритого звернення на підтримку НБУ долучилися ще три банки, - НАБУ

Фондовий ринок
1539
Банки «Ощадбанк», «Піреус Банк» та «Промінвестбанк» приєдналися до відкритого звернення провідних банків України, щодо ситуації, яка склалася навколо Національного банку.
Загалом документ підписали керівники вже 15 банків, які входять у ТОП-30.
А саме, голова правління «Райффайзен Банк Аваль» Володимир Лавринчук, «ОТП Банк» Тамш Хак-Ковач, «Правекс-банк» Тарас Кириченко, «Укрексімбанк» Олександр Грищенко, «Укргазбанк» Кирило Шевченко, «Сбербанк» Ігор Юшко, «ВТБ Банк» Костянтин Вайсман, «Альфа-Банк» Вікторія Михайльо, «Укрсоцбанк» Тамара Савощенко, заступник голови правління «Укрсиббанк» Сергій Панов, «Кредит Дніпро» Олена Малинська, ПУМБ Сергій Черненко, а тепер і голови правління «Ощадбанк» Андрій Пишний, «Піреус Банк» Сергій Наумов та «Промінвестбанк» Андрій Рожок.
До відкритого звернення на підтримку НБУ долучилися ще три банки, - НАБУ
Незалежна асоціація банків України (НАБУ) на своєму сайті опублікувала цей лист-звернення до суспільства та банківської спільноти, в якому керівники провідних банків чітко висловили свою позицію. Зокрема вони висловили занепокоєння, що розхитування ситуації довкола НБУ, а також сумніви з приводу роботи його керівників, матиме негативні наслідки не тільки для фінансового сектору, але й для економіки країни в цілому.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас