"Форекс для новачків: як відкрити свій демо-рахунок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Форекс для новачків: як відкрити свій демо-рахунок"

Валюта
772
Про те, що торгова платформа MetaTrader 4 таїть у собі величезний потенціал і є найбільш доброзичливою до трейдерів, знають практично всі учасники ринку Форекс. Однак для того, щоб скористатися цим функціоналом і пустити пропоновані можливості в потрібне русло, потрібна гарна практична підготовка гравця, а не тільки теоретичні знання. Але чи можна одержати навички торгівлі, не ризикуючи при цьому особистими коштами?
Дійсно, така можливість є. Завдяки фахівцям з Admiral Markets вдалося створити сприятливі умови для початківців і досвідчених трейдерів. Для цього існує демо-рахунок, де можна перевіряти власні знання з використанням віртуального балансу. При цьому умови торгівлі залишаються аналогічні тим, що і на реальному рахунку, тому згодом вам не доведеться перевчатися або змінювати власну тактику.
Але перш ніж ви почнете реєструвати forex practice account давайте розберемося з деякими особливості роботи на ньому. Існує поширена думка, що брокери поблажливо ставляться до учасників демо-торгівлі, дозволяючи їм заробляти більше, ніж програвати. А з реальними аккаунтами ситуація інакша і тут на гравців обрушується вся несправедливість і суворі умови міжнародного валютного ринку.
Саме так пояснюють свої невдачі трейдери, у яких не виходить торгівля з реальними грошима після певних успіхів на віртуальних аккаунтах. Однак у подібних заявах немає ніякої логіки.
Демо-рахунок дійсно може гравця розслабити, адже він розуміє, що нічим не ризикує і нічого не заробляє. Тому торгівля ведеться без емоцій і не вимагає особливого напруження. Але як тільки на балансі з’являються ваші кровні гроші, все змінюється корінним чином. Вже на початковому етапі вашим головним ворогом стають емоції, які просто переповнюють гравця в разі успіху або невдачі.
Як правильно переходити до реальної торгівлі, щоб бути до неї підготовленим з усіх боків? Спробуйте зареєструвати для себе центовий рахунок, де сума буде реальною, але при цьому допущені помилки не виявляться для вашого бюджету фатальними. Невеликий баланс позбавить гравця від розхлябаності, дозволить зібратися і направити всі сили на досягнення бажаного результату.
Як зареєструвати демо-рахунок на MetaTrader 4
Отже, для того, щоб отримати достатній практичний досвід, вам доведеться зареєструвати демо-рахунок і приступити до цілеспрямованим тренуванням. Зробити це можна за лічені хвилини, адже інтерфейс торгової платформи МТ4 не дозволяє розгубитися в навігації навіть новачкові.
Перше, що вам слід зробити, це у верхньому лівому куті терміналу натиснути «Відкрити рахунок», у вікні необхідно заповнити всі поля, вносячи реальні дані і вибрати вручну бажаний розмір початкового депозиту. До речі, вибирати ви можете абсолютно будь-яку суму, але краще, якщо вона буде хоча б одного порядку з тим бюджетом, який ви в майбутньому плануєте витратити на поповнення першого депозиту.
Після успішного виконання всіх дій вам відкривається доступ до торгівлі віртуальними коштами. Варто зауважити, що за реєстрацію і використання демо-рахунку не потрібно платити і можна відкривати будь-яку кількість тренувальних аккаунтів. Тому ніхто вам не заважає ґрунтовно підійти до процесу практичної підготовки і випробувати на ділі всі можливості торгової платформи.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас