Незалежна асоціація банків занепокоєна спробами дискредитації банківського сектора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незалежна асоціація банків занепокоєна спробами дискредитації банківського сектора

Казна та Політика
1346
Незалежна асоціація банків україни (НАБУ) стурбована спробами дискредитації банківського сектора.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ.
НАБУ не може залишатися осторонь ситуації, що склалася через популістські заяви, спрямовані на дискредитацію і зведення нанівець всіх позитивних досягнень фінансового ринку за останній час”, – повідомляє НАБУ.
НАБУ виступає категорично проти будь-якого популізму, а виключно за досягнення та збереження макроекономічної і фінансової стабільності в країні.
“Стабілізація фінансових ринків, очищення і трансформація, через які банківська система пройшла протягом останніх 2 років, тільки зараз дають перші позитивні результати. Це проявляється, зокрема, в припиненні відтоку депозитів з банківської системи, поступовому поверненні довіри населення та поліпшенні інвестиційного клімату”, – зазначають банкіри.
Асоціація вважає, що ці та інші позитивні зрушення стали б неможливими без результативної та виваженої монетарної політики Національного банку.
У зв’язку з цим НАБУ висловлює глибоку стурбованість тим, що банківський сектор України втягують в політичні ігри і маніпуляції публічною думкою з метою отримання власних дивідендів.
Банкіри вважають, що подібні інсинуації можуть мати критичні наслідки для банківської системи і знищити перші досягнення на шляху становлення стабільності економіки країни
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас