У Кабміну достатньо політичної волі для проведення реформ у країні - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміну достатньо політичної волі для проведення реформ у країні - Гройсман

Казна та Політика
391
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що у нього особисто та уряду в цілому достатньо політичної волі для проведення необхідних структурних змін і реформ в Україні.
Про це він заявив під час презентації оновленої структури підтримки реформ, зокрема створення спеціалізованих команд для підтримки реалізації реформ і Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки.
За словами Гройсмана, за 25 років в Україні не було зроблено необхідних структурних змін і реформ, які б дали країні відкрити власний економічний потенціал і забезпечити соціальну справедливість. “Хочу підкреслити: що стосується політичної волі (для проведення змін – ред.), то у нашого уряду і в мене особисто як прем’єр-міністра з цим ніяких проблем немає”, – сказав він.
Гройсман також підкреслив, що на швидкість реформ впливає якість пропонованих рішень, а не їх кількість. “Якщо ми робимо реформу охорони здоров’я, то ми маємо зрозуміти, що її метою є зниження захворюваності, зниження смертності, підвищення профілактики хвороб, доступність охорони здоров’я”, – пояснив голова уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас