П'ять альтернатив Samsung Galaxy Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ять альтернатив Samsung Galaxy Note 7

Технології&Авто
1299
Galaxy Note7 мав всі передумови до того, щоб стати одним з кращих смартфонів цього року. На жаль – не стане, адже після новин про припинення виробництва стало зрозуміло, що на цій моделі в компанії вирішили поставити хрест. Але що робити тим, хто планував купити Note7, які альтернативи цій моделі?
Флагман S7 edge, що вже продається, – найкраща альтернатива недоступному Note7, принаймні, це перша і найбільша очевидна думка. Лінійка S і особливо моделі з вигнутим екраном і так забрали частину аудиторії серії Note, а знятий з виробництва другий флагман може тільки збільшити продажі апарату, представленого на MWC 2016.
При цьому покупець втратить хіба що кілька другорядних «фішок» на кшталт сканера райдужної оболонки очей і роз’єму USB Type-C, адже в іншому смартфони схожі, а працює S7 edge навіть трішки довше.
Samsung і Apple – давні конкуренти, і новий iPhone може стати альтернативою моделі Samsung. З точки зору характеристик, якості екрану або камер останні покоління iPhone поступаються Note7 і S7 edge, але багато хто оцінює силу бренду, а в топовому сегменті Apple як і раніше «рулить».
При цьому не варто забувати про те, що хоча з лицьового боку iPhone 7 Plus і нагадує стару модель, але всередині ховається багато змін – це подвійна камера, захищений від вологи корпус, нові платформа, кнопка Home і так далі.
Moto Z
Здавалося б, список альтернатив можна було б і закінчити на S7 edge і iPhone, але є й інші цікаві моделі. Одна з них – новий Moto Z, продажі якого ось-ось почнуться в Україні. У момент анонса і першого знайомства на IFA 2016 Moto Z залишив суперечливі враження, але зараз апарат знаходиться в редакції і стало зрозуміло – Moto рано списувати з рахунків.
Смартфон радує швидкістю роботи, чистим Android, життєздатною системою модульності, в ньому також використовується AMOLED дисплей, а ергономіка краще за очікувану, тому що в коробці лежить накладка на «спинку». Єдиний мінус – камера буде трохи гірша ніж в Note7 або S7 edge, але якщо вона не є першорядним критерієм вибору, то на це можна закрити очі, адже всі флагмани знімають в цілому добре.
Huawei Nexus 6P
Nexus 6P важко назвати гарячою новинкою, адже смартфону вже рік і Google анонсувала нові Pixel. Але останні надійдуть у продаж десь через місяць, а Nexus можна купити сьогодні. При цьому через рік Nexus 6P не виглядає застарілим.
Оновлення безпосередньо від Google роблять його більш привабливим за багатьох смартфонів, а запасу продуктивності вистачить ще на пару років. Аналогічна ситуація з камерою. Крім цього, в нашій добірці це єдиний апарат з таким самим великим, як у Note7, 5,7 дюймовим екраном і стереодинаміками.
Samsung Galaxy Note 5
Перераховані вище смартфони гарні, але позбавлені головної особливості серії Note – функціонального стилуса. За цим параметром альтернативою Note7 зараз може бути тільки торішній Note 5.
Дизайн смартфонів Samsung за рік ступив вперед, але Note 5, що помітно подешевшав, і зараз залишається цікавим. Апарат може запропонувати відмінний екран, хорошу камеру, швидкість роботи і, звісно, стилус.
В останні роки дуже активно розвиваються китайські бренди. Часто ми називаємо їх «хорошою покупкою за свої гроші», адже вони дешевші за Samsung і Apple, пропонують ті ж характеристики, але зазвичай відрізняються якістю ПЗ і камер.
Серед всіх Xiaomi, Meizu і їм подібних саме останній OnePlus залишив, напевно, найбільш позитивне враження в 2016 році. Від своїх китайських конкурентів він вигідно відрізняється саме софтом, що нагадує стоковий Android, а це дозволяє поставити його в один ряд з A-брендами. Більш того, у смартфона хороша камера, актуальні характеристики і найкраща реалізація швидкої зарядки, нехай і пропріетарна. На жаль, недоліки теж є – як для китайського апарату він відносно дорогий і його складно знайти в продажу в Україні.
 
Підсумки
Як бачимо, Galaxy Note7 можна знайти альтернативи, хоча більшість з них не є абсолютними і в чомусь поступаються знятому з виробництва флагману. Тому ми сподіваємося, що компанія все ж таки не стане «хоронити» лінійку Note і вже скоро ми побачимо ще більш вражаючий і безпроблемний Note8.
Максим Андрейчук
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас