Банк Коломойського програв апеляцію в спорі з АМКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Коломойського програв апеляцію в спорі з АМКУ

Фондовий ринок
1388
Київський апеляційний господарський суд на засіданні 12 жовтня не задовольнив апеляцію «Приватбанку» в спорі з Антимонопольним комітетом України (АМКУ), залишивши в силі рішення Госпсуду Києва, який відмовив фінустанові у визнанні недійсним рішення відомства про накладення на банк штрафу в розмірі 247,8 тис. грн. ще в квітні 2016 р. – випливає з рішення вищої судової інстанції.
Тоді АМКУ оштрафував фінустанову за порушення законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу у встановлені ним строки.
З того моменту «Приватбанк» не тільки не вирішив питання щодо штрафу, а й отримав ще один у вересні 2016 року – на 82,6 тис. грн. Також за порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу органу Комітету у встановлений ним термін. Цей штраф також не сплачено.
Але, відповідно до законодавства про захист економічної конкуренції, «Приватбанк» має право оскаржити рішення АМКУ в двомісячний термін з дня отримання. Або ж протягом цих двох місяців сплатити штраф. Проте на сьогодні відсутня інформація про оскарження даного рішення або про сплату штрафу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас