Гройсман поскаржився на "проффессіоналів", які інвестували "в себе коханих" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман поскаржився на "проффессіоналів", які інвестували "в себе коханих"

Казна та Політика
3034
Українська промисловість втрачала показники останні дев’ять років завдяки “управлінню проффессіоналів”, але зараз у країни є реальні можливості не тільки відновити цей сектор, але і подвоїти рівень зростання ВВП.
Про це під час засідання Кабінету міністрів України заявив глава уряду Володимир Гройсман.
“Українська промисловість падала з 2007 року. Тоді війни не було. Просто країною керували “проффессіонали”. Просто вони інвестували в себе коханих, а не в країну. Якщо підрахувати виведені гроші цілими династіями королів і королев… Це десятки мільярдів доларів. Та ж цінова різниця щодо газу. Це ж $50 млрд, які пішли з країни, це колосальний ресурс. Їх же хтось вкрав дорогою, і ми знаємо, хто”, – зазначив він.
Прем’єр упевнений, що вже через рік можна подвоїти показники ВВП за рахунок розвитку промисловості і переходу від сировинного до інноваційного та технологічного типу розвитку економіки. “У нас є великі можливості. Ми закладаємо зростання в 3%, але його можна подвоїти. Ми можемо за рік дати імпульс розвитку виробництва, щоб перестати мати сировинний тип економіки, який є сьогодні”, – заявив Володимир Гройсман.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас