Уряд встановив граничний строк відряджень держслужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд встановив граничний строк відряджень держслужбовців

Казна та Політика
613
Кабінет Міністрів України встановив граничний термін для відряджень державних службовців. Згідно з постановою №681 від 5 жовтня, термін відрядження держслужбовців не може перевищувати 60 календарних днів, окрім випадків, визначених законодавством.
Термін відрядження державних службовців, які направляються для запобігання або ліквідації наслідків стихійного лиха, епідемій, епізоотій, виробничих аварій, а також усунення інших обставин, які створили або можуть створити загрозу життю чи умовам життєдіяльності людей, не може перевищувати рік.
Уряд встановив, що особливості направлення у довготермінове відрядження працівників дипломатичної служби України визначаються законом “Про дипломатичну службу”.
Також особливості направлення держслужбовців у відрядження для виконання своїх посадових обов’язків за межами постійного місця служби, зокрема на роботу до секретаріатів міжнародних організацій, представництв міжнародних організацій в інших країнах або органів влади іноземних держав, визначаються згідно з порядком, затвердженим Кабміном.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас