Індикатор Ichimoku Kinko Hyo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індикатор Ichimoku Kinko Hyo

Валюта
288
Ichimoku Kinko Hyo (ЇH) – індикатор, який використовується для вимірювання цінової дії і визначає подальші рівні підтримки і опору.
Слово ichimoku означає «погляд», kinko – «рівновагу», а hyo – японський термін, що позначає «графік». Таким чином, ichimoku kinko hyo позначає «погляд на графік рівноваги».
Графік рівноваги, як правило, виділяє вищі можливості торгівлі на ринку forex. І хоча Ichimoku Kinko Hyo досить нове явище серед основного напрямку, його популярність зростає серед новачків і досвідчених трейдерів.
В основному цей індикатор використовується на ф’ючерсах та інвестиційних форумах, він дає чіткіше уявлення, показуючи більше основних пунктів і пропонуючи більш надійні дані цінового моменту.
Багаторазові тести і комбінація трьох індикаторів на одиночному графіку дають трейдерам можливість прийняти найнадійніше рішення.
Індикатор Ichimoku Kinko Hyo
Розрахунок
Серед п’яти періодів Хмари Ішимоку чотири засновані на середньому значенні максимуму і мінімуму за певний період часу. Наприклад, перший період позначає середнє значення 9-денного максимуму і 9-денного мінімуму.
Отже, легше було виміряти середнє значення максимуму-мінімуму в ті часи, коли комп’ютери ще не дуже широко використовувалися, а не покладатися на ковзне середнє 9-денного періоду. Крім того, Хмара Ішимоку складається з п’яти ділянок:
  • Кіджун Сен (синя лінія)
    Також відома як стандартна лінія або базова лінія, яка вимірюється шляхом отримання середнього значення найіищого максимуму і найнижчого мінімуму за попередні 26 періодів.
  • Тенкан Сен (червона лінія)
    Також зустрічається як розворотна лінія, яка вимірюється отриманням середнього значення найвищого максимуму і найнижчого мінімуму за попередні дев’ять періодів.
  • Чікоу Спен (зелена лінія)
    Також відома як запізніла лінія, яка вимірюється сьогоднішньою ціною закриття за 26 періодів.
  • Сенкоу Спен А (помаранчеві лінії)
    Вони вимірюються шляхом отримання середнього значення Тенкан Сен і Кіджун Сен за 26 попередніх періодів.
  • Сенкоу Спен Б (помаранчеві лінії)
    З іншого боку друга лінія Сенкоу виходить як середнє значення найвищого максимуму і найнижчого мінімуму за попередні 52 і 26 періодів.
Індикатор Ichimoku Kinko Hyo
Фактори бичачих і ведмежих сигналів
Бичачі сигнали:
  • Якщо ціни рухаються вище хмари (тренд)
  • Якщо хмара змінюється від червоного до зеленого (потік в межах тренду)
  • Якщо ціни рухаються вище базової лінії (імпульс)
  • Якщо конверсійна лінія переміщується вище базової лінії (імпульс)
Ведмежі сигнали:
  • Якщо ціни рухаються нижче хмари (тренд)
  • Якщо хмара змінюється від зеленого до червоного (потік в межах тренду)
  • Якщо ціни рухаються нижче базової лінії (імпульс)
  • Якщо конверсійна лінія переміщується нижче базової лінії (імпульс)
FSM News створена для надання сучасних новин про ринок сировинних товарів, акції, фінанси, економіку, технології, споживчі товари й іноземну валюту. З безкоштовною підпискою Вам не знадобиться шукати ефективні способи завжди бути в курсі всіх подій на ринку. FSM News зберігає всю надану інформацію у відкритому доступі. Підпишись прямо зараз!
Ця новина спершу опублікована на FSMNews.
За матеріалами:
fsmnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас