Данилюк: Неактуальні проекти будуть закриватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк: Неактуальні проекти будуть закриватися

Казна та Політика
354
Міністр фінансів Олександр Данилюк назвав «продуктивними» зустрічі, які мав під час щорічних зборів Міжнародного валютного фонду і Світового банку.
«Зі Світовим банком… ми переглядаємо портфель проектів для України. Частина проектів, застарілих і неактуальних, будемо закривати, звільнятимемо ресурси, щоб інвестувати ці кошти в актуальні проекти, важливі для розвитку економіки України», – сказав Данилюк у своєму відеоблозі в соцмережі Facebook.
«Як завжди, дуже продуктивні і конкретні зустрічі (з керівництвом МВФ – ред.). Ми шукали відповіді, як зробити нашу економіку більш конкурентоспроможною», – відзначив міністр.
Крім того, як зазначив Данилюк, він провів зустрічі з колегами з інших країн, зокрема, з міністром фінансів Німеччини, з яким обговорив механізми найбільш ефективного використання отриманого нашою країною кредиту на 300 мільйонів євро.
Міністр також повідомив, що керівництво американської митниці має позитивні відгуки щодо затвердженого урядом України минулого тижня антикорупційного законопроекту з регулювання роботи українських митниць.
Крім Данилюка, в складі української делегації до Вашингтона також була голова Національного банку України Валерія Гонтарева разом із заступником Дмитром Сологубом.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас