У США пасажирів літака евакуювали через займання Samsung Galaxy Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США пасажирів літака евакуювали через займання Samsung Galaxy Note 7

Фондовий ринок
594
Як повідомляє ресурс The Verge, 75 пасажирів рейсу 944 авіакомпанії Southwest Airlines, який повинен був вилетіти з Луїсвілля в Балтімор, евакуювали з літака після того, як смартфон Samsung Galaxy Note7 одного з пасажирів задимився. Пристрій належав до нової партії “безпечних” Galaxy Note7, чого є кілька доказів, але про них пізніше.
Інцидент стався перед вильотом. Власник телефону Брайан Грін розповів джерелу, що вимкнув телефон на прохання екіпажу і прибрав до кишені, після чого він задимився. Чоловік кинув пристрій на підлогу, і він пропалив килим.
За словами Гріна, він купив цей смартфон 21 вересня в салоні оператора AT&T. На підтвердження він надіслав до редакції The Verge фотографію коробки, позначеної чорним квадратом (одна з ознак того, що це новий і безпечний телефон з виправленоъ партії).
Грін також зазначив, що пристрій було заряджено тільки на 80%, і з моменту купівлі він користувався тільки офіційною бездротовою зарядкою.
USA Today пише, що в Samsung висловили сумнів, що інцидент стався з новим телефоном, і заявили, що “працюють з владою і авіакомпанією для відновлення апарату і з’ясування причини”.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас