Зміна Податкового кодексу прискорить детінізацію економіки, - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміна Податкового кодексу прискорить детінізацію економіки, - Гройсман

Казна та Політика
540
Напрацьовані зміни до Податкового кодексу дозволять нормально працювати українському бізнесу. Зміна Податкового кодексу сприятиме більш швидкому економічному зростанню, розвитку бізнесу та детінізації економіки.
Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду в середу, передає прес-служба Кабінету міністрів.
“Такі дії мають сприяти більш швидкому економічному зростанню”, – зазначив глава уряду. Він підкреслив, що показник зростання ВВП країни можна збільшити вдвічі-втричі за рахунок правильної організації системи управління, створення сприятливого клімату для інвестицій в робочі місця і український продукт, а також захисту українських торгових інтересів по всьому світу.
За словами Гройсмана, напрацьовані зміни до Податкового кодексу дозволять нормально працювати українському бізнесу. “Довіра до влади від бізнесу вимірюється дуже простим показником – обсяг, кількість добровільно сплачених податків. Тому наше завдання сьогодні – щоб системи ведення бізнесу були європейськими, сучасними і були адекватними”, – підкреслив прем’єр. Крім того, він зазначив, що зміна податкового законодавства сприятиме детінізації вітчизняної економіки. За його словами, на сьогодні, за різними оцінками, в Україні “в тіні” перебуває понад 50% ВВП.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас