"Якщо людям холодно - розпочинайте опалювальний сезон", - Гройсман про початок опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Якщо людям холодно - розпочинайте опалювальний сезон", - Гройсман про початок опалювального сезону

Казна та Політика
799
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав керівництво регіонів, а також керівництво енергохолдингів вчасно почати опалювальний сезон – не пізніше 1 листопада поточного року, а також вчасно завершити кампанію по нарахуванню субсидій для громадян. Про це Гройсман сказав в ході засідання уряду.
“Нафтогаз” повинен забезпечити постачання газу, виділити ліміти всім підприємствам теплокомуненерго, і далі відповідальність на місцях. Будь ласка, якщо будете бачити, що температурні режими такі, що людям холодно – починайте опалювальний сезон. Уряд все необхідне забезпечив. Ваше завдання – покращувати дисципліну розрахунків. Затримок з початком опалювального сезону у будь-якому куточку країни бути не може, – сказав Гройсман. – І треба вчасно оформити субсидії “.
Нагадаємо, раніше в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства заявили, що опалювальний сезон може розпочатися до 14 жовтня.
“Якщо протягом чотирьох діб середньодобова температура буде нижче восьми градусів, може бути прийняте рішення про початок опалювального сезону. Але ми сьогодні повинні дивитися не тільки на середньодобову температуру, але і на прогноз”, – заявив глава Мінрегіонбуду Геннадій Зубко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас