Розенко каже, що жоден чиновник не отримує пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко каже, що жоден чиновник не отримує пільг

Казна та Політика
437
Зараз жоден чиновник в Україні не отримує пільг.
Про це в ході панельної дискусії “Реформування соціальної політики в умовах децентралізації управління” заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, передає “Укрінформ”.
“Важливим питанням сьогодні залишається реформування системи соціальної допомоги та пільг. На цьому шляху ми вже зробили досить серйозні проривні кроки. Зокрема, на сьогодні жоден чиновник в Україні не отримує пільг”, – сказав Розенко.
Він також висловив надію, що розроблений законопроект по монетизації пільг буде поданий на розгляд Кабміну від Міністерства соціальної політики протягом місяця.
“Одним з головних питань зараз є питання монетизації пільг. Я сподіваюся, що Мінсоцполітики все-таки протягом місяця-двох внесе на розгляд Кабміну прийнятий відповідний проект закону”, – зазначив Розенко.
Як повідомлялося, міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що законопроект про монетизацію пільг уже розроблений і до кінця 2016 року буде поданий до Верховної Ради України.
Раніше Рева повідомив, що українці, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної “прописки”, мають можливість повторно звернутися в органи соціального захисту, оформивши договір оренди житла в довільній формі.
Він також заявляв, що в разі збільшення кількості зареєстрованих осіб субсидію не скасують, а перерахують.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас