Хакери зламали базу інвестиційного банку через відмову розглянути їхні бізнес-пропозиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери зламали базу інвестиційного банку через відмову розглянути їхні бізнес-пропозиції

Кримінал
611
База даних каліфорнійського інвестиційного банку WestPark Capital була зламана групою хакерів, які називають себе «TheDarkOverlord». Шахраї вимагають від банку грошову винагороду, а в протилежному випадку погрожують оприлюднити дані клієнтів.
Хакери пред’явили доказ злому, опублікувавши деякі вкрадені файли, де розкрили номери соціального забезпечення п’яти клієнтів банку. Опублікована інформація також містила деякі Угоди про нерозголошення, розміщення акцій, презентації та засекречені контакти.
Видання Hackread повідомляє, що атака хакерів була відповіддю на відмову розглянути вигідні бізнес-пропозиції з боку генерального директора банку Річарда Раппапорта. Група готова вести переговори, якщо Раппапорт хоче захистити свій бізнес, цитує хакерів видання.
Якщо банк не захоче вести переговори з хакерами, то йому доведеться заплатити $1 млн, щоб припинити публікацію конфіденційної інформації, згідно з повідомленням.
Група TheDarkOverlord також відома своїм продажем за 770 биткоїнів бази даних про 700 тис. пацієнтів, що належить системі охорони здоров’я і страхування США.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас