Гройсман сподівається на внесення всіх поправок до проекту держбюджету-2017 до 1 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман сподівається на внесення всіх поправок до проекту держбюджету-2017 до 1 грудня

Казна та Політика
93
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається, що Верховна Рада до 1 грудня встигне внести всі поправки до проекту закону про державний бюджет на 2017 рік, і він буде своєчасно прийнятий.
“Ми розраховуємо, що 1 грудня, як і передбачено законом, закон про державний бюджет буде прийнятий. Ми повинні абсолютно планово увійти в наступний бюджетний рік”, – сказав прем’єр-міністр на брифінгу у Львові в п’ятницю.
Він висловив надію, що до цього часу парламент розгляне всі правки і зможе затвердити бюджет на 2017 рік.
В.Гройсман підкреслив, що поданий законопроект про державний бюджет на наступний рік є “абсолютно збалансованим проектом бюджету”.
При цьому прем’єр не виключив, що на тлі бюджетного процесу будуть “паразитувати популісти, в риториці яких він чує недоладності”.
“Вони кажуть, що це вбивчий бюджет, і що потрібно буде цей порівнювати з бюджетом 1991 року. Якщо немає аргументів, то деякі політики роблять те, що робили завжди – можна змінити імідж, але нутро залишається таке брехливе і нечесне”, – сказав В.Гройсман.
Водночас прем’єр-міністр розраховує, що парламент буде робити все для того, щоб сконсолідуватися навколо проекту і бюджет-2017 року стане бюджетом розвитку і соціальної справедливості.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас