Професіонали, які приїжджають до Великобританії з ЄС, освіченіші від своїх британських колег - LinkedIn — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Професіонали, які приїжджають до Великобританії з ЄС, освіченіші від своїх британських колег - LinkedIn

Світ
428
Професійні трудові мігранти з ЄС, що працюють у Великобританії, мають кращу освіту, ніж британці, йдеться в дослідженні професійної соцмережі LinkedIn.
Як показують результати аналізу сторінок користувачів мережі, які переїхали на роботу у Великобританії за останні три роки, 40% мігрантів прибувають в країну з ЄС, 17% – з Північної Америки, і 14% – з Азії.
При цьому понад 60% європейців мають диплом магістра або доктора наук проти 34% британців, цитує дослідження газета Financial Times.
Експерти відзначають, що ці дані потрібно сприймати критично. По-перше, вибірка проводилася тільки серед користувачів соцмережі, а ними переважно є представники управлінських і креативних професій і, як правило, професіонали з високим рівнем доходу.
По-друге, дослідники не перевіряли інформацію, розміщену на сторінках користувачів, на достовірність.
Як показує офіційна статистика, більшість трудових мігрантів, які приїжджають з ЄС, зайняті низькокваліфікованою працею і заробляють менше 20 тис. фунтів ($26 тис.) на рік.
Однак дослідження LinkedIn демонструє, що рішення Великобританії покинути ЄС може негативно позначитися на притоці в країну найбільш кваліфікованих кадрів, особливо у сфері технологій, професійних послуг та фінансів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас