Ощадбанк відстояв право на торговельну марку "Сбербанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк відстояв право на торговельну марку "Сбербанк"

Кредит&Депозит
2159
Київський апеляційний господарський суд 21 вересня відмовив ПАТ “Сбербанк” в задоволенні апеляційної скарги у справі про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг “Сбербанк” ПАТ “Ощадбанк”.
Про це повідомив партнер патентно-юридичної агенції “Дубинський і Ошарова” Ярослав Огнев’юк в Facebook.
За його словами, апеляційна скарга була подана на рішення госпсуду Києва, яким суд раніше відмовив ПАТ “Сбербанк” в задоволенні позовних вимог до ПАТ “Ощадбанк” та Державній службі інтелектуальної власності України.
Нагадаємо, 27 травня ПАТ “Сбербанк” подало позов про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг “Сбербанк” для всіх послуг 36 класу МКТП.
“Спільно з юридичним департаментом клієнта, юристи агентства зібрали належні докази, що підтверджують використання торгової марки в рекламі, в діловій документації, в Інтернеті, а також під час пропозиції до надання послуг”, – написав Огнев’юк.
Крім того, представники позивача намагалися переконати суд, що надані докази не є належними, а використання торговельної марки було недобросовісним.
“У свою чергу, апеляційна інстанція погодилася з аргументованою та переконливою позицією юристів агентства про необґрунтованість тверджень позивача. Таким чином, ПАТ “Ощадбанк” відстояло своє право на торговельну марку “Сбербанк” на території України”, – підсумував він.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас