Нацкомфінпослуг виключила з держреєстру недержавний пенсійний фонд "Енергорезерв" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомфінпослуг виключила з держреєстру недержавний пенсійний фонд "Енергорезерв"

Фондовий ринок
136
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), виключила з Державного реєстру фінансових установ інформацію про непідприємницькі товариства “Професійний недержавний пенсійний фонд працівників енергетики та електротехнічної промисловості України “Енергорезерв” (Київ) і анулювала свідоцтво про його реєстрацію.
Згідно з оприлюдненим на сайті регулятора розпорядженням №2394 від 20 вересня 2016 року, таке рішення прийнято у зв’язку з припиненням юридичної особи. Так, підставою для його прийняття стала виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 7 вересня 2016 року і повідомлення Пенсійного фонду України про проведення держреєстрації припинення юрособи від 11 серпня поточного року.
НТ “ПНПФ “Енергорезерв” засновано в березні 2006 року профспілкою працівників енергетики та електротехнічної промисловості України “Укрелектропрофсоюз”.
Президія центрального комітету “Укрелектропрофсоюзу” 18 вересня 2014 року вирішила ліквідувати пенсійний фонд.
За рішенням ліквідаційної комісії від 27 січня 2015 року, для переказу пенсійних коштів учасників ПНПФ “Енергорезерв”, які не подали заяви про переведення в інші фінансові установи, було вибрано непідприємницьке товариство “Відкритий недержавний пенсійний фонд “ВСЕ”.
ТОВ “Адміністратор пенсійного фонду “Адміністратор пенсійного резерву” в січні 2013 року відмовилося адмініструвати ПНПФ “Енергорезерв”, обслуговування якого воно здійснювало з 2008 року, через відсутність рішень Ради фонду з розвитку його діяльності і збільшення кількості учасників. Кількість учасників фонду до кінця 2012 року становить 105 осіб. Новим адміністратором стало ТОВ “Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів”. ТОВКУА” Всесвіт” 21 січня 2013 року уклало договір про управління активами пенсійного фонду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас