Google представив конкурента WhatsApp і Telegram - месенджер Allo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google представив конкурента WhatsApp і Telegram - месенджер Allo

Технології&Авто
1876
Компанія Google запустила месенджер Allo – його вже можна скачати в Google Play і App Store. Як і більшість сучасних месенджерів, він вміє пересилати картинки і стікери, працює з груповими чатами і т.д. Одна з його основних відмінностей – інтегрований Google Assistant, з яким можна спілкуватися в вигляді чатбота. Щоб почати говорити з ним, досить ввести @google.
За його допомогою можна будувати плани з друзями – досить додати бота в груповий чат, і він підкаже дані про найближчі ресторани, час сеансів кіно, прокладе маршрут, підкаже погоду, знайде смішне відео або картинку тощо.
Ще одна з функцій месенджера – Smart Reply. Вона покликана заощадити час і працює на те, що додаток аналізує відповіді користувача і потім видає підказки, базуючись на тому, які вислови користувач вживає найчастіше. Ця функція російською поки що недоступна.
У месенджері за замовчанням повідомлення не шифруються (як в WhatsApp), але можна включити режим інкогніто. Це захистить чат за допомогою наскрізного шифрування, дасть можливість використовувати приховані оповіщення і вибирати строк зберігання повідомлень.
Як і в багатьох месенджерах сьогодні, в Allo можна пересилати картинки, додаючи на них свої малюнки або текст. А ще тут спростили можливість покричати на співрозмовника капсом: збільшити шрифт повідомлення можна одним рухом пальця.
Компанія анонсувала месенджер ще в травні цього року, на конференції для розробників Google I/O. Мессенджер вийшов як раз перед наступним великим релізом від Google – новою лінійкою смартфонів, яку покажуть 4 жовтня.
Нагадаємо, минулого тижня всі користувачі iPhone і iPad змогли оновитися до десятої версії iOS. Одна з її особливостей – оновлений месенджер.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас