ФГВФО хоче продати кредит кондитерської компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО хоче продати кредит кондитерської компанії

Казна та Політика
504
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на аукціон кредити юридичної особи, що знаходяться на балансі ПАТ «Укрбізнесбанк».
Як повідомляє Фонд, позичальник веде активну господарську діяльність і входить в топ-20 кондитерських компаній України.
“В рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лотів Фонд запрошує всіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів”, – йдеться в повідомленні.
Компанія-боржник активно виробляє цілий спектр кондитерської продукції. Крім того, в асортименті боржника – насіння соняшнику смажене та олія соняшникова.
Виробництво високоякісної продукції здійснюється на сучасному обладнанні зі збереженням оригінальної рецептури і використанням натуральних інгредієнтів.
Завдяки розгалуженій мережі реалізації, компанія є одним з лідерів свого сегменту ринку. Виготовлена продукція експортується в країни СНД, Європи і США.
Фонд планує виставити на торги одним лотом права вимоги відразу за двома кредитами позичальника. Загальна заборгованість за договорами становить 99,82 млн грн. При цьому в заставі банку – обладнання фабрики для випуску продукції, нежитлові будівлі промислового призначення площею 11 184,6 м2, товари в обігу і 22 вантажні автомобілі.
Фонд зазначив, що чекає пропозицій і індикативних оцінок до 3 жовтня.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас