Трамп не відповів на пропозицію Порошенка про зустріч – ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп не відповів на пропозицію Порошенка про зустріч – ЗМІ

Світ
2182
Представники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа не відповіли на пропозицію про зустріч з президентом України Петром Порошенком у Нью-Йорку. Про це повідомляє the Foreign Policy.
За даними видання, Адміністрація президента України направила запит про зустріч у кулуарах Генасамблеї ООН Дональду Трампу і його суперниці в боротьбі за пост президента США Хілларі Клінтон.
Представник АП повідомив, що тільки Клінтон погодилися на зустріч, яка відбулася в понеділок. Від Трампа чіткої відповіді так і не надійшло.
Штаб Трампа не надав коментарів щодо цієї ситуації на момент публікації. Але у відповідності з графіком публічних виступів кандидата, він уже вирушив у Північну Кароліну, і є плани, що він відвідає Огайо і Пенсільванію до кінця тижня, а значить, Трампа не буде в Нью-Йорку, де засідання ООН завершиться 26 вересня.
Клінтон зустрілася в понеділок з Порошенком, і вони обговорили важливість продовження санкцій, введених стосовно Москви після вторгнення і анексії Росією Криму в 2014 році.
Порошенко подякував Клінтон за її постійну підтримку України в ході триваючого конфлікту, “лідери погодилися, що солідарність з Україною дуже важлива у протидії російській агресії”.
Як відомо, Трамп неодноразово висловлювався на підтримку президента РФ Володимира Путіна, а нещодавно заявив, що російський президент краще керує своєю країною, ніж Барак Обама в США.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас