ФДМ передасть в оренду частину приміщень НБУ в п'яти регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ передасть в оренду частину приміщень НБУ в п'яти регіонах

Казна та Політика
235
Фонд державного майна передасть частину приміщень Національного банку в п’яти регіонах в оренду.
Про це йдеться в повідомленні НБУ.
Так, правління Національного банку надало дозвіл на передачу: Державній казначейській службі – 169,6 кв. м та Управлінню Державної казначейської служби в Тернополі – 527,8 кв. м приміщень Національного банку в Тернополі.
Регіональному відділенню Фонду державного майна по Донецькій області буде передано 949,75 кв. м і Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Харківській області – 989,8 кв. м приміщень Національного банку в Харкові.
Національному антикорупційному бюро України – 873,6 кв. м приміщень Національного банку у Львові; Управлінню Державної казначейської служби в Івано-Франківській області – 902,7 кв. м приміщень Національного банку в Івано-Франківську; Головному управлінню юстиції у Хмельницькій області – 1 268,80 кв. м. приміщень Національного банку в Хмельницькому.
Загальний обсяг вивільненої площі будівель Національного банку в регіонах при проведенні організаційної трансформації становить близько 22 тис. кв. м, з них орієнтовно 15 тис. кв. м ФДМ готовий передати в оренду.
На сьогодні процес передачі в оренду приміщень в регіонах перебуває на різних етапах.
Як повідомлялося раніше, більшість функцій територіальних управлінь Національного банку було централізовано і зосереджено в центральному апараті у Києві наприкінці минулого року.
Працівники Національного банку в регіонах і надалі будуть забезпечувати потреби регіонів України в банкнотах і монетах всіх номіналів в необхідних обсягах, а також забезпечувати роботу з громадянами і юридичними особами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас