ФГВФО продає кредит оператора зернового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає кредит оператора зернового ринку

Казна та Політика
304
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, які перебувають на балансі ПАТ «ВБР».
Як повідомляє Фонд, компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і займається вирощуванням зернових, бобових і насіння олійних культур.
Станом на початок серпня, заборгованість за кредитами склала 51,12 млн грн. При цьому в забезпечення за договорами передано будівлі діючого молокозаводу, готель-ресторан і сільгосптехніку. На торги актив виставляється вперше.
Компанія-позичальник зареєстрована у Вінницькій області і входить до топ-60 найприбутковіших операторів зернового ринку України за 2015 рік.
У заставу банку передана сільгосптехніка, що використовується позичальником у поточній діяльності: чотири комбайни відомої американської марки John Deere, чотири сівалки і один обприскувач.
Крім того, забезпеченням за договорами виступають будівлі і споруди діючого молокозаводу загальною площею 6,131,3 м2 та виробниче обладнання, що розміщуються у Хмільнику Вінницької області. Кілька років тому в капітальний ремонт заводу було вкладено понад 20 млн грн.
Також в забезпечення договорів передано готель-ресторан загальною площею 954,9 м2, що також розміщується у Хмільнику Вінницької області.
Стартова ціна лота – 25,02 млн грн.
Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 13 жовтня з 10.00 до 17.00 на електронному майданчику Аграрної біржі». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 17.00 12 жовтня.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас